Saturday, July 9, 2011

budak-budak nakal ini

video

Adik-adik baru aku yang nakal. Umur baru sebulan lebih tapi nakal nak mampus.
Kalau dapat masuk rumah seronok betul dorang. Siap main kejar2. Pastu nyorok bawah kerusi taknak kitorang amik letak dalam sangkar.
Aku bukan ape, previous anak kucing aku mati sebab kene langgar kete.
That's why aku suka letak dorang dalam sangkar sampai aku rase dorang da cukup besar boleh jage diri.
Baru2 ni kucing aku 2 ekor patah kaki. Suke sangat duduk bawah kereta watpe. Aishh..
Ni dah dewasa da ni.
Yang sekor tu da baik, lagi sekor tu tak sempat bawak gi klinik, die dah bawak diri dulu.
Tak tau pegi mane dah 3 hari tak balik. Sedih ngan risau :'(


No comments:

Post a Comment

Pujian