Thursday, February 24, 2011

aku adalah seorang yang..

Aku adalah seorang yang...

1. Pendiam bila xkenal orang tapi bila da kenal rapat aku akan jadi sangat talkative sampai korang xlarat layan

2. Moody. Oh that's bad

3. Susah difahami? Hmm macam xramai je orang yang betul2 faham aku even my family~

4. Suka ketawa! It make my day :)

5. Tak berapa reti marah. Kalau marah aku senyap je. Paling2 pun aku mencarut dalam blog sebab orang just bace, tapi xdengar aku cakap ape. Heheh

6. Tak pandai simpan masalah sorang2. Mesti kene cari orang gak untuk luahkan.
Selalu jadi mangsa is Nana and Stea. Hehehe..well, they are a good listener and a good advisor ;D

7. Kuat berangan and suke bermimpi v(^_^)v

8. Tak berapa berbakat dalam ape2 pun. Posing untuk model pun hancus. Urghh..

9. Suka makan. Rasenye sume orang tau kot. Ehehe

10. Tak pandai bercerita tapi suke nak cerita sume bende kat orang. Apelah.

11. Cepat jatuh hati kat lelaki yang simple, suke pakai tshirt and jeans and rambut messy2 sket but stylo. Hahaha silalah jadi seperti ini wahai lelaki di luar sana :D

12. Suka layan lagu2 sedih

13. Tak romantik. Huh bosan tol minah ni.

14. Suka fikir panjang2 n banyak2 n complicated2 n serabut2 kpale otak. Apelah kau ni.

15. Tak suka busuk n kotor

16. Tak suka pakai baju yang ade button and collar. Rimas. Kalau riben sikit2 xpe boleh terima lagi.

17. Takut darah, geli darah, fobia darah and what-so-ever~

18. Rase ngeri bile tengok accident or any surgery operation. Cheh padahal dulu cita2 nak jadi doktor sakit puan. Blah laa~

19. Pendendam. Hihihi

20. Positive thinker. Yeay!


2 comments:

  1. awk xyh list sume2 neh pon aku tau dh awk mmg cmtu.hahahaha

    ReplyDelete

Pujian