Saturday, March 26, 2011

Bz tapi nk tulis jugee

Assalamualaikum w.b.t..

Hari2 aku bukak blog, dengan niat untuk mencoretkan sumthing.
Tapi lepas aku bace entry update dari orang2 yang aku follow terus aku dah tak ingat ape aku nak tulis. Padahal ade je bende yang aku nak merepek kat sini. Hehehe..

Sekarang aku tengah pulun menyiapkan report thesis aku yang wajib dihantar Isnin ni.
Aku ade limit masa sampai hari esok petang je sebab malam tu aku nak pergi dinner. Yeay!
Mesti korang cakap, 'Ek eleh dinner je pun nak kecoh kan..'
Agak la, memang kecoh pun. Peduli ape aku. Haha.
Takde la sebab selama 3tahun aku kat Uitm, ni baru 1st time nak pergi dinner kat hotel kot.
Lagi2 ngan klasmate, lagi la aku excited nak melaram, makan2, amek gambar sume..
Kenangan sume tu..bile lagi kan, nak tunggu reunion lame lagi.. :)

Aku try baju tadi ngn budak2 umah aku. Pening kepale aku pikir nak pakai dress tu dengan ape?
Actully aku beli dress wane putih as the theme is black n white. Girls kene pakai white.
Tapi bile balik umah, dress tu rupenye kaler cream. Ahahaa..tak kisah la janji bukan biru ke merah ke kan. Then nak pakai ngan cardigan mula2 plan, tapi tak kena pulak. Then try match ngn jacket adik aku, nampak tak menyerlah la pulak kaler dia. Then last2 decide pakai ngn inner je la..

So tadi pesan kat my rumate mintak tolong belikan inner kaler cream, tapi kwang3 die salah beli pulak, kaler coklat cair macam warne kulit. Da try tadi, as expected memang tak ngan langsung.
Then try inner hitam, better la. Pastu tudung pulak. Aku ni plan nak pakai tudung hijau, nak lain sikit. Tapi disebabkan inner tu dah kale hitam maka tudung hijau tu xdapat nak memasukkan diri dia. So tukar aa, pakai tudung Nana pulak. Matching. Ok :)

Sekarang baju dinner da settle tinggal nak pakai je. And aku nak sambung buat report.
Bye2.
Eh lupe nak cakap, I miss u sooo much. Please say u miss me too by sending me a text message.
[Gila pathetic]
Bye2!

2 comments:

  1. stil xmsg2 dr hari tu ke??? lek aa mira.save the best for last ;)

    ReplyDelete

Pujian