Thursday, June 23, 2011

3rd day yippie!

Seorang staff dari cawangan Pahang datang kat ofis tadi.
Die sapa aku. (Terima kasih ye sebab sudi sapa saye yang baru ni.hehehe ;D)

Encik: Awak tak main game ke?
Aku: Hah?? (dalam hati aku agak cuak.maybe kantoi die nampak aku main poke2 kat fb td?
or die nak perli aku sebab main fb time keje?)
Encik: Xde la, skarang ni orang suke main game, yang baru tu ape? Angry?
Aku: Angry bird
Encik: Haa yang tu la. Awak main?
Aku: Tak..saye main game lain (lega sikit)
Encik: Saye slalu tengok staff2 main game tu, macam best jugak!
Aku: :o !

Ok esok aku nak install game Plant vs Zombie kat pc aku :D

4 comments:

  1. best gle! hahaha siap tnye men game ke x.hahaha sempoi abes la.hahaha

    ReplyDelete
  2. tu a apsal.tkejut kot mati2 ingt die nk perli kte :p

    ReplyDelete

Pujian